!
!
Plantenfilter met overloop

Zie ons volledig gamma vijvers op onze nieuwe site  www.exclusivegarden.be

!

Plantenfilter met waterval 120x120x35cm

Deze vierkante plantenfilter met waterval sluit mooi aan bij uw vijverpartij.  Deze plantenfilter kan zowel bovengronds gebruikt worden als ingegraven.  U kan dit uitbreiden met een LED strip onderaan de waterval wat een zeer mooi effect geeft als het duister wordt.

Plantenfilter 140x70x35cm met waterval

Deze plantenfilter met overloop is ideaal in combinatie met uw vijver.  Deze plantenfilter wordt gevuld met biologische filtermaterialen.  Bv filtersubstraat, lava, etc.  Eventueel aangevuld met zuurstofplanten voor een beter rendement van uw filter.  Er bestaan ook decoratie omrandingen voor onze plantenvijvers of plantenfilters.  Deze bestaan in verschillende kleuren zoals Cortenstaal imitatie, rotskleur, glanzend wit, etc

Plantenvijver 60x80cm H35cm

Polyester plantenvijver met waterval langs de lange zijde.  Ingang 32 mm. Een aflaat is voorzien van 50 mm.  De afmetingen zijn buitenafmetingen.  De rand is ongeveer 75 mm breed.

Plantenvijver 60x225cm H 35 cm

Polyester plantenvijver met waterval langs de lange zijde. Ingang 32 mm.  Aflaat voorzien van 50 mm. De afmetingen zijn buitenafmetingen.  De rand is ongeveer 75 mm breed.  Code 2112W.

Plantenfilter 120x80x80cm

Versterkte bak met waterval.  Deze bak kan zowel ingegraven worden als bovengronds geplaatst worden.

Plantenfilter met corten omranding 220x80x50cm

Deze plantenfilter met corten omranding is helemaal af.  Deze corten set past perfect bij onze andere vijvers met corten kaders.  De kaders of omrandingen bestaan ook in andere kleuren.  Wij leveren ook deze bak in gans Nederland.