!
!
collage-eskada
Eskada
Catalogus :

Installatie en onderhoud: klik hier

Nieuw: ESKADA XL RDS + UPFLOW + AIR

De nieuwe Eskada XL is de grotere broer van de alom gekende Eskada reeks. Deze nieuwe filter heeft tot 30 % meer filterinhoud dan het vorig model.  Deze polyester meerkamerfilter is voorzien van het RDS-systeem in kamer één.  Dit is een extra scheiding tussen de filterborstels waardoor er een betere voorfiltering gebeurt.  Elke Upflow is voorzien van een Airflow.  Dit is een geperforeerde rubberslang die in de Upflow gemonteerd is. Hierdoor kan u uw filter gemakkelijk van extra zuurstof voorzien.  Behalve de eerste borstelkamer, zijn alle kamers voorzien van degelijke japanse filtermatten.  Alsook de laatste kamer is voorzien van japanse matten en 3 schuimmaten.  Er hangen géén PVC buizen onder deze filter.  De slibkamers zijn zo gebouwd dat ze alle slib afvoeren naar één punt. Op deze plaats is een slibuitgang voorzien van 63 mm.

Fotogalerij van onze filters : klik hier

!

ESKADA TINY 3 KAMER UPFLOW POMP 25m3

Aquaworld Eskada
Technische gegevens: Klik hier
Extra info: Klik hier

De grote filterkamers van de Eskada Tiny 3 Upflow zorgen voor de zuivering van vijvers tot en met 25000 of 50 000 liter. Het Upflowsysteem en een kwalitatieve vulling zijn van groot belang bij grotere filters zoals deze. Geleverd met Valterra schuifkranen. In opties: Japanse matten in de laatste kamer in plaats van Flocor en u kan een polyester deksel bestellen voor uw filter.

ESKADA XL 3 KAMER RDS UPFLOW + AIR 38m3

Aquaworld Eskada
Technische gegevens: Klik hier
Voor vijvers tot 38.000 liter met koi. Deze filter beschikt over het RDS-systeem in kamer 1. Dit wil zeggen een optimaal gebruik van uw filterborstels. De Upflow casettes zijn voorzien van een beluchtingslang voor een optimale werking van het biologisch gedeelte van uw filter. Deze filter is afgewerkt met grote slibafsluiters van 63 mm.

ESKADA XL 3 KAMER RDS UPFLOW GRAVITY

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA XL 6 KAMER RDS UPFLOW GRAVITY 75M3

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA XL 4 KAMER RDS UPFLOW + AIR 50m3

Aquaworld Eskada
Technische gegevens: Klik hier

Eskada XL new Style Upflow + Air foto's.
25 % méér inhoud dan de standaard Eskada reeks.  Dankzij de nieuwe slibkamers is het mogelijk om de pvc buizen weg te laten waardoor de totale hoogte niet hoger is dan de standaard Eskada reeks.  Niettegenstaande is de filtercapaciteit 25 % hoger. Het RDS systeem in kamer 1 zorgt ervoor dat de filterborstelkamer optimaal gebruikt wordt.  Deze reeks heeft ook standaard beluchting in de upflowcassettes.  De beluchting gebeurt in tegenstroom richting voor een optimale zuurstofvoorziening. Deze reeks zal verkrijgbaar zijn in 3, 4, 5 en 6-kamer uitvoering.  De huidige Eskada reeks wordt gewoon blijft in ons gamma.

ESKADA XL 5 KAMER RDS UPFLOW POMP 65M3

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA XL 5 KAMER RDS UPFLOW GRAVITY 65M3

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA XL 6 KAMER RDS UPFLOW POMP 75M3

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA DEKSEL TBV 1 KAMER POLYEST

Aquaworld Eskada
Polyester deksel voor Eskada: 1 per kamer.