!
!
Edouna

Deze nieuwe reeks zijn modellen zonder PVC slibbuizen.  Deze filters hebben wel zeer conische en vloeiende slibkamers waardoor de afvoer van slib verzekerd is.

Installatie en onderhoud: klik hier

Prijslijst Edouna: Klik hier

 

 


Catalogus :

!

EDOUNA SIEVE

Edouna sieve, deze voorfilters past op de nieuwe én op de oude modellen Aquaworld Edouna.  Een plastic zeef van 300 micron is meegeleverd. Alsook een polyester deksel voor deze opzet zeef is standaard voorzien in deze zeeffilter.  code 9553

EDOUNA SIEVE INOX

Edouna sieve, deze voorfilters past op de nieuwe én op de oude modellen Aquaworld Edouna.  Een inoxc zeef van 300 micron is meegeleverd. Alsook een polyester deksel voor deze opzet zeef is standaard voorzien in deze zeeffilter.  code 9551.

EDOUNA TRICKLE LEEG X3

Edouna Trickle, past op elke Edouna, zowel standaard als Upflow.  Zowel oud model als nieuw model.

Deze trickle wordt geleverd met bodemroosters, zonder filtermaterialen en zonder ingang geboord.

EDOUNA QUADRO 4m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

 

Deze stevige filter zorgt voor kristalheldere vijvers tot en met 5000 liter met vissen. Een polyester deksel is beschikbaar voor deze filter, op dit deksel kan een een TMC UV-lamp 15 Watt voorzien worden. Inclusief schuifkranen. Klik hier voor de PDF.

EDOUNA DUO 2,5 m3

NIEUW: Edouna Duo , geschikt voor vijvers tot 2500 liter

EDOUNA 3 KAMER POMP 10m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De verbeterde reeks van Edouna zorgt voor een compact geheel wat u toelaat de filter makkelijker te verbergen. Ook voor deze filter zijn een aantal opties mogelijk. Een polyester deksel, alsook kan u opteren om in de laatste kamer de flocor te laten vervangen door Japanse matten. Hierboven liggen dan terug de 3 schuimmatten. Deze filter is geschikt voor een siervisvijver tot 10.000 liter.

EDOUNA 3 KAMER UPFLOW POMP 12m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De nieuwe Edouna 3 kamer Upflow zorgt voor heldere vijvers tot 12 000 liters met koi. Het Upflowsysteem zorgt voor een nog betere werking van uw filter. Deze filter is dan ook geschikt voor de echte koivijver. Ook voor deze filter zijn een aantal opties mogelijk. Een polyester deksel is verkrijgbaar.  De ingang gebeurt onderaan aan de onderkant van de hangende borstels zodat het slib vooral onderaan in de conische slibkamers terecht komt. De Edouna Upflow reeks is zowel verkrijgbaar in pompversie ( filter staat boven het niveau van de vijver) of gravitair ( filter staat op hetzelfde niveau van de vijver).

EDOUNA 4 KAMER POMP 14m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De Edouna 4 kamer kan tot 14 000 liter aan of tot 28 000 liter zonder vissen. Ook hier is een polyester deksel bestelbaar alsook kan in de laatste kamer wederom Japanse matten verkregen worden in plaats van Flocor. Bij alle Edouna filters worden steeds de schuifkranen meegeleverd.

EDOUNA 4 KAMER UPFLOW POMP 16m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De Edouna 4 kamer Upflow kan een koivijver tot 16 000 liter aan .Ook hier is een polyester deksel bestelbaar. Dankzij een optimale vulling die het biologisch evenwicht behoudt en het Upflowsysteem, wordt het water niet alleen gezuiverd maar ook gezonder. De ingang is onderaan in de eerste kamer.  Hierdoor blijft het slib vooral hangen in de daarvoor voorzien conische slibkamers.  De filterborstels hangen in de eerste kamer waardoor het slib gemakkelijk naar beneden kan vallen. Zowel verkrijgbaar in pompversie als in gravity.

EDOUNA 5 KAMER POMP 18m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De Edouna 5 kamer bouwt verder op het succes van de 3- en de 4-kamer Edouna, Tot 18 000 liter mag de inhoud van uw visvijver zijn om verzekerd te zijn van helder vijverwater. Ook hier kan een polyester deksel of kunnen Japanse matten in de laatste kamer verkregen worden.