!
!
Edouna

Deze nieuwe reeks zijn modellen zonder PVC slibbuizen.  Deze filters bezitten wel conische slibkamers waardoor de afvoer van slib verzekerd blijft.

Fotogalerij van onze filters : klik hier

Installatie en onderhoud: klik hier

Hier vindt u volgende modellen : Edouna

Technische gegevens Edouna: Klik hier


Catalogus :

!

EDOUNA DUO 2,5 M3

NIEUW: Edouna Duo , geschikt voor vijvers tot 2500 liter

EDOUNA QUADRO 5m3

Aquaworld Edouna

Technische gegevens Edouna Quadro: Klik hier
Extra info: Klik hier .

Deze stevige filter zorgt voor kristalheldere vijvers tot en met 5000 liter met vissen. Volgende opties zijn mogelijk voor de Edouna Quadro: Japanse matten in kamer 4 in plaats van flocor met daarboven terug schuimmatten. Een kunstof deksel, op dit deksel kan een een TMC UV-lamp 25 Watt voorzien worden. Inclusief schuifkranen.

EDOUNA TINY 3 KAMER UITGANG 50MM

Aquaworld Edouna

Een bekende telg uit de Edouna familie: de Edouna Tiny. Deze handige filter is verkrijgbaar in 3 en 4 kamers. Er is de Edouna Tiny Upflow als paradepaardje. Deze kleine professionele filters bieden topkwaliteit aan.

Gevuld met volwaardige materialen. Dankzij de Edouna Tiny 3 Kamer met TMC Pond Clear Advantage 25 Watt erop (in optie), kunt u snel handelen. Uw pomp aansluiten en klaar voor gebruik.

Verkrijgbaar in optie met polyester deksel

EDOUNA 3 KAMER POMP 12m3

Aquaworld Edouna
Technische gegevens: Klik hier
Extra info: Klik hier

De verbeterde reeks van Edouna zorgt voor een compact geheel wat u toelaat de filter makkelijker te verbergen. Ook voor deze filter zijn een aantal opties mogelijk. Een polyester deksel, alsook kan u opteren om in de laatste kamer de flocor te laten vervangen door Japanse matten. Hierboven liggen dan terug de 3 schuimmatten. Deze filter is geschikt voor een siervisvijver tot 12.000 liter.

EDOUNA 3 KAMER UPFLOW POMP

Aquaworld Edouna
Technische gegevens: Klik hier
Extra info: Klik hier

De nieuwe Edouna 3 kamer Upflow zorgt voor heldere vijvers tot 12 000 liters met koi. Het Upflowsysteem zorgt voor een nog betere werking van uw filter. Deze filter is dan ook geschikt voor de echte koivijver. Ook voor deze filter zijn een aantal opties mogelijk. Een polyester deksel is verkrijgbaar.

EDOUNA 4 KAMER POMP NEW STYLE

Aquaworld Edouna
Technische gegevens: Klik hier
Extra info: Klik hier

De Edouna 4 kamer kan tot 16 000 liter aan of tot 32 000 liter zonder vissen. Ook hier is een polyester deksel bestelbaar alsook kan in de laatste kamer wederom Japanse matten of Aquaklei verkregen worden in plaats van Flocor. Bij alle Edouna filters worden steeds de schuifkranen meegeleverd.

EDOUNA 4 KAMER UPFLOW POMP NEW STYLE

Aquaworld Edouna
Technische gegevens: Klik hier
Extra info: Klik hier

De Edouna 4 kamer Upflow kan een koivijver tot 16 000 liter aan .Ook hier is een polyester deksel bestelbaar. Dankzij een optimale vulling die het biologisch evenwicht behoudt en het Upflowsysteem, wordt het water niet alleen gezuiverd maar ook gezonder. Bij alle Edouna Upflow filters in pompuitvoering is tevens het RDS-systeem + Air leverbaar zoals u verder kunt zien.

EDOUNA 4 KAMER UPFLOW GRAVITY

EDOUNA 5 KAMER POMP NEW STYLE

Aquaworld Edouna
Technische gegevens: Klik hier
Extra info: Klik hier

De Edouna 5 kamer bouwt verder op het succes van de 3- en de 4-kamer Edouna, Tot 20 000 liter mag de inhoud van uw visvijver zijn om verzekerd te zijn van helder vijverwater. Ook hier kan een polyester deksel of kunnen Japanse matten in de laatste kamer verkregen worden.

EDOUNA 5 KAMER UPFLOW POMP NEW STYLE

Aquaworld Edouna
Technische gegevens: Klik hier
Extra info: Klik hier

De Edouna 5 kamer Upflow is reeds een tamelijk grote koivijverfilter. Dankzij zijn lage hoogte is de nieuwe Edouna reeks makkelijk te verbergen. Afgeleverd zoals steeds met ingangsset en schuifkranen. Opties die mogelijk zijn: het RDS-systeem + Air en een polyester deksel.